Hiša vina Kamenško

o nas

Hiša vina Kamenško je naša nova pridobitev v letu 2014. Čeprav vinogradniške korenine naše kmetije segajo že več stoletij nazaj, saj je bila Jamškova kmetija ena izmed tipičnih dolenjskih domačij, kjer vinograd ni smel manjkati, pa smo turistično zanimivo lokacijo šele sedaj uredili za obiskovalce oziroma goste. Tako v Kamenškem (3km od Krmelja), v idiličnem vinogradniškem okolju, lahko za vsako družbo pripravimo pogostitev in zabavo.

 

Za odlično počutje vam je na voljo čudovit prostor za 70 obiskovalcev z galerijo, v katerem lahko vsakdo najde svoj kotiček in počitek. Poleg tega je na voljo več teras tudi z velikim kaminom za piknike. Imamo svojo profesionalno kuhinjo in visoko usposobljeni kuharski in natakarski kader, ki vam s aranžiranjem ambienta, pripravo menijev in načinom postrežbe, presežejo vaša pričakovanja.

 

Posebna ponudba oziroma doživetje pa je umetniško oblikovana podzemna vinska klet, kjer se hrani vse vrste vina iz domače proizvodnje. Posebni užitki so ob poizkušanju vina, ki se ga sami lahko postrežete iz lesenih ali kovinskih sodov, izbirate pa lahko med cvičkom, modro frankinjo, chardonnyejem, sivim pinojem, sauvignonom, rumenim muškatom in celo županovim vinom.

KAJ PONUJAMO

Hiša vina Kamenško je turistična destinacija, ki vam želi v neokrnjeni naravi pripraviti dogodek, ki vam bo za vedno ostal v spominu.

Za zaključene družbe vsaj 20 oseb organiziramo vse vrste pogostitev, srečanj, praznovanj, degustacij, piknikov, športnih iger, team bildingov, porok, in podobnih praznovanj. Pripravimo in oblikujemo program za vse vrste obiskovalcev, ki jim lahko ponudimo kakršno koli hrano in pijačo. Glede na naravo dogodka se prilagodimo v vsej ponudbi tako ne glede na dan, ali uro, ne glede na vrsto hrane in na želeni način postrežbe. Smo odprti in spejemljivi za vsa vaše želje in hotenja, smo dosledni in natančni pa tudi precej domiselni, zato je vsak dogodek nekaj posebnega tako v kulinaričnem smisli, smislu organizacije in izvedbe dogodka.

bESEDE GOSPODARice

“Naj bo vaš dogodek nepozaben. Zagotavljamo vam, da bomo presegli vaše želje in pričakovanja.”

Andreja Jamšek